Nog tien dagen en de eerste editie van de Binnenste Buiten Route vindt plaats in onze wijk. Op zaterdag 1 juli is het zover. Zet deze in uw agenda en doe mee!

De route start om 13.00 uur met een feestelijke opening bij het wijkgebouw, op het schoolplein! De opening vindt plaats door wijkwethouder Gerrie Rozema.

Meteen vind je hier al de eerste activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zoals linedancing, gezamenlijk maakproject met stof en creativiteit en muziek.

Op de route zijn er verschillende activiteiten die worden georganiseerd door, voor en uit de buurt. Verschillende buurtbewoners stellen hun huis open voor een ontmoeting, activiteit en gezelligheid.

Zoals schaken, duurzaamheid, vogelhuisjes maken ism de vogelwacht en nog veel meer.

Ook zijn er op open plekken in de wijk diverse activiteiten georganiseerd zoals muziekoptredens, doelgroepenhockey, creatieve workshops en natuurlijk koffie en thee!

Om 17.00 uur sluiten we gezamenlijk af bij het wijkgebouw en vindt de prijsuitreiking plaats. Want als je een volle stempelkaart hebt, kan je één van de mooie prijzen winnen die door de lokale ondernemers worden aangeboden!

Hoe kom je nou aan een volle stempelkaart? Simpel, je doet mee met de verschillende activiteiten op de route, bij elke deelname krijg je een stempel. Lever deze op tijd in bij het wijkgebouw en je doet mee!

Het programma wordt nog steeds aangevuld, dus heb je zelf nog een goede aanvulling, neem dan snel contact met ons op! Via de website binnenstebuiten.frl kun je contact opnemen met de organisatie.

Sponsoren van de Binnenste Buiten Route zijn onder andere:

Postcodeloterij Buurtfonds
Gemeente Heerenveen
Bakkers van Verloop
Pro-Vital / Ekoplaza
Slagerij Bigmans
Packbike
Sieta’s kapsalon
Visshop de Akkers
Studio Frutsels

Kijk voor het laatste nieuws, toegevoegde activiteiten en meer informatie op binnenstebuiten.frl.