Wij zien dat het aantal inbraken in deze donkere dagen toeneemt. Wij willen daarom de bewoners voorzien van informatie over:

– Inbraakpreventie
– het herkennen van verdacht gedrag in de wijk.

De bewoners worden voorgelicht over het opzetten en gebruiken van een “veiligheidsapp”, herkennen van verdacht gedrag en welke maatregelen er zijn om een inbraak in de woning te voorkomen.
Daarbij zien we ook dat de zogenaamde bankpasfraude enorm toeneemt in Noord Nederland.
Hierbij worden vooral de senioren het slachtoffer van bankpasfraudes en worden bankrekeningen leeggehaald. Ook dit willen wij graag voorkomen door mensen bewust te maken van de risico’s en mensen te helpen dit tegen te gaan in samenwerking met de politie.
De dag zal er als volgt uit gaan zien:

Van 15:00 uur tot max 16:30 uur uitleg en presentatie over zaken als babbeltrucs, bankpasfraude, herkennen van verdacht gedrag en inbraakpreventie inclusief het opzetten van een goed werkende veiligheids-appgroep.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om hierbij aanwezig te zijn op dinsdag 23 januari 2024 in het MFA de Akkers, Veluwelaan 47.

Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen vragen wij u zich aan te melden voor deze dag. Gebruik de onderstaande knop om u op te geven.

We hopen veel aanwezigen te kunnen begroeten. Tot ziens op 23 januari!

Over de Auteurs: GvdM

Websitebeheerder