Nieuwsbrief november 2020

De laatste nieuwsbrief van 2020 ligt alweer bij u in de bus. Mocht deze liever digitaal lezen, klik dan op onderstaande link.
Geniet!

Nieuwsbrief nov-dec 2020

Nieuwsbrief september 2020

De nieuwe nieuwsbrief is weer uit, hij ligt ook al weer bij u in de bus. Maar leest u hem liever digitaal, bij deze. Geniet!

Nieuwsbrief_4

Edit PDF in PDFescapeEdit PDF in New TabOpen Normally

Nieuwsbrief mei-juni 2020

De nieuwe nieuwsbrief is weer uit, hij ligt ook al weer bij u in de bus. Maar leest u hem liever digitaal, bij deze. Geniet!

Nieuwsbrief_3

Nieuwsbrief maart-april 2020

De nieuwe nieuwsbrief is weer uit, hij ligt ook al weer bij u in de bus. Maar leest u hem liever digitaal, bij deze. En ook deze maand weer een een heel leuk berichtje in het kader van “Ontmoet uw buur”. Klik op de juiste link en het onderliggende document zal in een nieuw venster openen. Geniet!

Nieuwsbrief_2

Ontmoet uw buur

Nieuwsbrief januari-februari 2020

Namens het bestuur en de activiteitengroep van “De Akkers” krijgen jullie allen de beste wensen voor 2020. Dat het voor jullie allen een heel mooi jaar mag worden. De eerste nieuwsbrief voor 2020 is weer uit, hij ligt zeer waarschijnlijk ook al weer bij u in de bus. Maar leest u hem liever digitaal, bij deze. Naast de nieuwsbrief één extra bericht, de welbekende “Ontmoet uw buur”. Klik op de juiste link en het onderliggende document zal in een nieuw venster openen. Geniet!

Nieuwsbrief_1

Ontmoet uw buur